Conferentie Omnisport

Na ons kennismakingsgesprek waren we er helemaal van overtuigd: dit evenement zou echt iets bijzonders worden! Het idee om een conferentie te organiseren op een sportlocatie sprak ons direct aan, vooral gezien het feit dat het bedrijf waarvoor we dit deden zich dagelijks bezighoudt met de sportwereld. Het was een perfecte gelegenheid om de passie voor sport te combineren met een zakelijk event.

Voor deze conferentie hebben wij gebruik gemaakt van het thema fit en gezond op de werkvloer. Bij binnenkomst werden alle gasten verrast met een sporthorloge, waarmee we aan het einde van de dag konden zien wie de meeste stappen had gezet tijdens de conferentie. Dit zorgde niet alleen voor een leuke competitieve sfeer, maar benadrukte ook het belang van beweging en gezondheid op de werkvloer.

De verschillende subzalen waren zorgvuldig ingericht met zowel sta- als zitplekken, zodat de gasten comfortabel konden deelnemen aan de diverse sessies. Deze sessies waren bewust kort gehouden, met een maximale duur van 30 minuten per sessie, om de aandacht van de deelnemers vast te houden en hen te voorzien van waardevolle informatie op een efficiënte manier. 
 
Het was een dag vol inspiratie en inzichten, waarbij niet alleen bedrijfsinformatie werd gedeeld, maar waar ook nadrukkelijk werd ingezet op het bevorderen van een gezonde levensstijl op de werkvloer. Door deze combinatie van zakelijke en gezondheidsgerelateerde aspecten, hebben we niet alleen een succesvol evenement neergezet, maar ook een impactvolle ervaring gecreëerd voor alle aanwezigen.