Waarom Uniq Event?

Uniq Event is de partner op het gebied van zakelijke evenementen. Wil je een event organiseren maar weet je niet waar je moet beginnen? Of heb je een evenement in de planning staan, maar kom je handen te kort? Uniq Event is graag het passende puzzelstukje dat je evenement compleet maakt. Je kunt bij ons terecht voor unieke jubileumavonden en evenementen op maat. Originaliteit, creativiteit en professionaliteit bij ieder evenement is iets dat erg belangrijk is en de volle aandacht verdient. Ieder evenement vraagt om een perfecte organisatie en hier helpen wij je graag bij.

  • Creativiteit
  • Betrouwbaarheid
  • Persoonlijk contact

Wat voor evenementen produceren wij?

Wat bieden wij aan?

Bij Uniq Event vind je alles wat je nodig hebt voor de perfecte verzorging van jouw zakelijke festiviteiten en evenementen. Wij staan klaar om je te begeleiden vanaf het allereerste conceptontwerp tot aan de laatste stijlvolle touch op jouw locatie. Van het bedenken van het concept tot aan de catering, het regelen van de logistiek en het creëren van de perfecte sfeer; wij staan voor je klaar. Uniq Event is het adres voor op maat gemaakte concepten en evenementen.

We streven naar maatwerk en unieke evenementen die precies passen bij jouw wensen. Hoe pakken wij dit aan? 

Gedekte tafel aan een meer

Eerst een kopje koffie en elkaar leren kennen

Voor ons is de juiste klik van essentieel belang, omdat we geloven dat het organiseren van een evenement een samenwerking is. Daarom vinden wij het fijn om eerst met elkaar om de tafel te gaan en elkaar te leren kennen en te horen wat jullie wensen en ideeën zijn.

 

De voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk. Dit is het moment waarop al jullie ideeën samenkomen en worden gevormd tot een concreet concept. Wij kijken naar de doelstelling, het beschikbare budget en stellen een gedetailleerd productieplan op.

 

De uitwerking

Dit is één van de meest belangrijke fasen van het evenement, waarbij het concept tot leven komt. We werken elk detail van het evenement uit en bespreken alles uitvoerig met jullie. We rusten niet voordat al jullie doelstellingen vertaald zijn naar een doordacht en uniek concept.

 

HET EVENEMENT

Eerlijk is eerlijk, dit is het leukste gedeelte; de uitvoering van jullie evenement. Wij nemen alle productionele uitdagingen voor onze rekening, zodat jullie volop kunnen genieten van het feest.

 

Evaluatie

Nadat het evenement voorbij is, is het van belang om te evalueren. Hoe hebben de gasten het ervaren? Zijn alle doelstellingen behaald? En tot slot, wat vonden jullie van de samenwerking met Uniq Event? We streven ernaar om voortdurend te leren en te groeien, en jullie feedback is daarbij van essentieel belang.

Uniek event creëren?

Laat het ons weten en we denken graag met je mee!