Home Events als freelancer

Home Events staat voor evenementen in de breedste zin van het woord. Een event bij bedrijven thuis, of een groots zakelijk evenement op een mooie locatie, we stoppen overal evenveel liefde en energie in. Echter is het ook mogelijk om Home Events in te huren als freelancer. Zo kunnen wij u bijstaan op tariefbasis en u assisteren waar u ons het meeste nodig heeft. Dit geldt niet alleen voor events, maar ook als projectmanager of als producer.

Foto van Kim Snijders, oprichtster Home Events

Waarom Home Events?

De oprichtster van Home Events, Kim Snijders, heeft inmiddels behoorlijk wat ervaring opgedaan die ze graag blijft gebruiken om klanten te assisteren.

Over Home Events en Kim

“Na mijn studie Media Event Management heb ik bij verschillende bedrijven in de keuken mogen kijken waar ik zeer dankbaar voor ben. Ik heb in de afgelopen jaren voor Meinders Catering, Studio’s Aalsmeer, Wentink Forno & Partners en Talpa TV gewerkt en daar meer geleerd dan ik me ooit had kunnen voorstellen. In Januari 2020 ben ik gestart als freelancer om de opgedane kennis te gebruiken om nieuwe paden te bewandelen. Dit bevalt me vooralsnog erg goed en het geeft een heel fijn gevoel om opdrachtgevers te helpen en ondersteunen waar nodig.” – Kim Snijders

Home Events als freelance eventmanager

Soms is er gewoonweg geen tijd of is de expertise niet in huis om een evenement te organiseren. Als freelance events specialist ondersteunen we organisatiebureaus of directe klanten bij de organisatie van hun zakelijke evenement. Met Home Events haal je een complete set tools in huis om je event op een professionele en efficiënte manier te managen, van begin tot eind, op de plek waar u dat het hardste nodig heeft.

We helpen onder andere bij: het ontwikkelen van het strategische en creatieve concept, deadline- en budgetbewaking, onderhandelen, aansturen van alle leveranciers en overige (interne en externe) betrokkenen in het organisatie proces, communicatietrajecten, planningen, draaiboeken, technische regieschema’s en zorg dat het evenement logistiek klopt en wordt begeleid. Zo heeft u tijd voor uw dagelijkse werk en kunt u tijdens het event uw aandacht richten op uw gasten.

Home Events als freelance producer events/televisie

De mediawereld is een omgeving die constant in beweging is. Dit maakt het een zeer creatieve en interessante omgeving waar we ons graag in mengen. Door de opgedane ervaring weten we hoe het is om als producer bij een live programma te werken en zijn we ook in gelegenheid geweest om op grote events de producer ter plaatse te zijn om alles in goede banen te leiden. Home Events is direct inzetbaar als producer mocht u handen te kort komen en iemand met een hands-on mentaliteit nodig hebben.

We helpen onder andere bij: de setplanning, het aansturen van cameraploegen, algemene planning, beeld en foto aanvragen, de begeleiding van gasten, studio producties, het adviseren van redacties en het maken van draaiboeken. Dit alles natuurlijk met een glimlach!

Mocht u hier meer over willen weten kunt u mij natuurlijk altijd benaderen voor meer informatie of een kennismaking.

Home Events als freelancer?

We komen graag bij je langs voor een kop thee om te bespreken waarbij we jou kunnen assisteren en om met je mee te denken.