Pakket met hapjes en wijnen

Online event organiseren

Wanneer een fysiek event niet mogelijk is, heb je de mogelijkheid om jouw event online te organiseren. Home Events helpt je om je event online op te zetten. Wat dacht je van een gezellige online bingo met live muziek of een wijnproeverijtje?  Wij helpen je graag met de organisatie en nemen het werk voor je uit handen.

Home Events is expert op het gebied van verbinden van mensen, online is hier geen uitzondering op. Mocht een fysiek event niet mogelijk zijn maar wil je toch wat doen met elkaar, aarzel niet om ons een berichtje te sturen.

Pakket met hapjes en bier

Pakket op maat voor de deelnemers

Home Events verzorgt niet alleen de online activiteit zelf, maar we bieden ook leuke pakketten aan voor de deelnemers. Denk bijvoorbeeld aan de drankjes en bijbehorende hapjes voor een cocktail workshop, een lekker borrelpakket voor een gezellige online bingo, of een feestelijk pakket voor een gender reveal. Zo zorgen we ervoor dat iedereen zich verbonden voelt, en vanuit huis de sfeer kan creëren van een fysiek evenement.

Bij Home Events kan je altijd uitgaan van een geslaagd (online) evenement, ongeacht het beschikbare budget, waar iedereen nog lang over zal napraten.

Waarmee kunnen we helpen?

Je bent op deze pagina terecht gekomen met een reden! Vertel ons over jullie evenementen en wellicht kunnen we samen kijken naar een mooie invulling  voor jullie evenement!