Teamuitje en diner

Februari 2023 hebben we een teamuitje voor een groep horecatijgers georganiseerd bij AMAZE met een aansluitende borrel en diner bij de Bierfabriek Amsterdam. Naar ons idee het perfecte uitje voor een mannenteam. En dit was bij deze opdrachtgever ook zeker het geval.

Na een informatieve ochtend was het in de middag tijd voor een activiteit. Bij AMAZE werden we door een unieke audiovisuele tour meegenomen op een reis door een wereld van verbazingwekkende technologieën en creatieve concepten. De interactieve elementen en indrukwekkende visuele effecten zorgden ervoor dat ze zich volledig ondergedompeld voelden in de ervaring. Na deze indrukwekkende experience zijn we door de straten van Amsterdam naar de Bierfabriek gelopen om daar te genieten van het hoogtepunt van de avond namelijk, de biertaptafels, waar ze zelf hun favoriete brouwsels konden tappen terwijl ze genoten van heerlijke hapjes en als diner friet en gebraden kip van het spit. 
 
Het personeelsuitje was een schot in de roos voor dit team van horecatijgers. De combinatie van avontuur, culinaire verwennerij en gezelligheid zorgde voor een onvergetelijke ervaring die hun teamspirit versterkte en hen nog lang zou bijblijven.